Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

Més de 700 barcelonistes han participat a les cinc trobades telemàtiques que Sí al futur ha organitzat des del 8 de maig que va començar a fer-ne, fins la que va celebrar ahir vespre, amb la participació de 150 culers.

Víctor Font va explicar els eixos principals del projecte en una conversa amb el periodista Antoni Bassas, que va fer de moderador de l’acte. Un cop acabada aquesta conversa inicial, es va obrir un torn de preguntes, on els assistents van poder prendre part activa de la trobada. Durant gairebé una hora, es va tractar l’actualitat blaugrana.

Vols formar part de la propera trobada telemàtica amb Víctor Font?

Després de veure la gran resposta que segueix tenint la iniciativa, Sí al futur ja té a punt una nova trobada telemàtica amb Víctor Font. Serà el dimarts 21 de juliol, a les 19 hores, també via Zoom, amb la participació d’Antoni Bassas com a moderador. Si coneixes barcelonistes, especialment sòcies i socis, que hi vulguin participar, aquí tens l’enllaç per a la inscripció.

Les places són limitades i la invitació és personal i intransferible. Les sòcies i socis del FC Barcelona tindran prioritat a la inscripció.