Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

La plaça dels Comtes d’Empúries de Bellcaire d’Empordà acollirà el primer acte de presentació presencial després de la pandèmia de Sí al futur, el projecte que lidera Víctor Font i que té l’objectiu d’oferir una proposta nova a les sòcies i socis del FC Barcelona quan es convoquin les properes eleccions a la presidència del Club. Font desgranarà els eixos principals del projecte en una conversa amb el periodista Antoni Bassas, a més de tractar l’actualitat esportiva blaugrana. Un cop acabada la conversa inicial, els participants a l’acte podran formular-li preguntes o donar opinions per tal de resoldre els seus dubtes i les seves inquietuds sobre el projecte.

La presentació començarà a dos quarts de nou del vespre i tindrà una durada d’aproximadament una hora i mitja. Per assistir-hi no caldrà reservar plaça. A mesura que els assistents arribin, podran seure mentre hi hagi lloc. Hi podran assistir un màxim de 200 persones, i així complir totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries: ús obligatori de mascareta, respectar la distància mínima de seguretat i rentar-se les mans amb desinfectant abans d’entrar al recinte.

Abans de la pandèmia, Sí al futur ja havia organitzat actes de presentació amb públic. El primer va ser a l’Auditori AXA de Barcelona, davant de 600 persones, el gener de 2019. Posteriorment va fer actes de presentació a Granollers, Sant Cugat del Vallès, Vic, a la cerveseria Conesa Beer de Barcelona i a Mataró, on s’hi va celebrar el darrer acte abans de la pandèmia, el dia 2 de març de 2020.

Després de la represa dels actes presencials, ara a Bellcaire d’Empordà, Sí al futur té previstes presentacions a Felanitx (Mallorca) el dissabte dia 25 d’octubre i a Alcarràs / Terres de Lleida el dijous 12 de novembre.

Presentacions virtuals durant el confinament

Mentre ha durat el confinament Víctor Font ha explicat el projecte que encapçala a través de trobades virtuals amb socis i sòcies. Més de 500 barcelonistes han participat ja en alguna d’aquestes trobades telemàtiques de Sí al futur. Després de la gran rebuda de la primera trobada online, que es va fer el 8 de maig, amb la presència de més de 200 seguidors, i la del 22 de maig, amb 150 seguidors més, 150 barcelonistes van tornar a fer ple en la darrera presentació que es va fer el 12 de juny.

Si bé la situació sanitària ja permet tornar a fer trobades presencials, Sí al futur continuarà fent trobades virtuals per donar a conèixer el seu projecte al màxim nombre possible de socis i sòcies.

La propera trobada virtual es farà el dimarts 7 de juliol, a les 19 hores, via Zoom i la inscripció es pot fer clicant aquest enllaç.

Per a més informació podeu contactar amb info@sialfutur.cat