Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

Una quinzena més de socis del FC Barcelona es van reunir el dimecres 6 de novembre amb Víctor Font per a compartir el projecte de Sí al futur en profunditat. Al llarg de la reunió, aquests socis van expressar opinions sobre el projecte i Font va tenir l’oportunitat d’escoltar-los i conèixer de primera mà què n’opinen, a més de rebre idees i propostes per a enriquir-lo.

Vols participar en la següent trobada?

La del 6 de novembre va ser la sisena reunió que Víctor Font ha mantingut aquest any amb un grup reduït de socis i les continuarà fent de manera periòdica. Si ets soci i vols participar en alguna de les trobades que es faran el primer trimestre de 2020, pots enviar-nos un correu electrònic a info@sialfutur.cat. Pots venir sol o també demanar una plaça per a alguna altra sòcia o soci que coneguis i que també hi vulgui participar. Només heu d’indicar en el correu el nom complet, l’adreça de correu electrònic i el telèfon de cadascú.

Per ordre d’inscripció us anirem avisant, amb temps suficient, de la data de la reunió que us puguem oferir. Tingueu present que són reunions de grups molt reduïts i que potser el temps d’espera s’allarga una mica.

Continuem construint junts el Barça del futur!