#sialfutur
Sí al futur - Víctor Font

Dues noves trobades de Víctor Font amb socis per parlar del Barça del futur

29 octubre 2019
Dues noves trobades de Víctor Font amb socis per parlar del Barça del futur

Una vintena de socis es van reunir entre dijous i divendres passat amb Víctor Font per a compartir el projecte de Sí al futur en profunditat. Al llarg de les reunions, de gairebé dues hores de durada, aquests socis van expressar opinions sobre el projecte i Font va tenir l’oportunitat d’escoltar-los i conèixer de primera mà què n’opinen, a més de rebre idees i propostes per a enriquir-lo.

 

Vols participar en la següent trobada?

Les del dijous i divendres passat són la quarta i cinquena reunió que Víctor Font ha mantingut aquest any amb un grup reduït de socis i les continuarà fent de manera periòdica. Si ets soci i vols participar en alguna de les trobades que es faran durant els darrers mesos d’aquest 2019 o el primer trimestre de 2020, pots enviar-nos un correu electrònic a info@sialfutur.cat. Pots venir sol o també demanar una plaça per a alguna altra sòcia o soci que coneguis i que també hi vulgui participar. Només heu d’indicar en el correu el nom complet, l’adreça de correu electrònic i el telèfon de cadascú.

Per ordre d’inscripció us anirem avisant, amb temps suficient, de la data de la reunió que us puguem oferir. Tingueu present que són reunions de grups molt reduïts i que potser el temps d’espera s’allarga una mica.

Continuem construint junts el Barça del futur!

Deixa un comentari

Segueix tota l'actualitat de
cross