ON PUC ENTREGAR LA MEVA SIGNATURA? Et recollim la signatura a casa! Truca'ns al 93 606 70 71
BUSCA EL TEU PUNT DE RECOLLIDA MÉS PROPER

“Història d’un somni: imaginant el futur Barça”

04 gener 2021
“Història d’un somni: imaginant el futur Barça”

Un projecte sòlid, rigorós, treballat, ambiciós i participatiu. Amb uns fonaments que es remunten al 2013, quan Víctor Font va preveure la “tempesta perfecta” per al FC Barcelona i va començar a construir l’estructura necessària per afrontar amb garantia el Barça post Messi. “Història d’un somni: imaginant el futur Barça” és el documental que resumeix aquests anys de gestació i desenvolupament del projecte per fer que el Barça pugui seguir competint a primer nivell en totes les competicions i mantenir la propietat del Club en mans dels seus socis i sòcies.

Aquest audiovisual, sense precedents en una precandidatura al FC Barcelona, inclou converses de Víctor Font amb Antoni Bassas, Juli López, Toni Nadal, Ramon Cugat i la resta de persones que integren el consell directiu de Sí al Futur.

En el documental, que té una durada de 38 minuts, s’hi poden veure les trobades dels membres del futur Consell Directiu traçant les línies mestres del projecte; les múltiples presentacions de Sí al Futur amb socis i aficionats blaugrana arreu de Catalunya; la campanya de recollida de vora 5.000 signatures de socis i sòcies que Víctor Font va promoure per incorporar el vot electrònic a l’ordre del dia a l’Assemblea de Compromissaris al 2019, amb la voluntat de fer el Club més participatiu; i la part més personal de Víctor Font, on es descobreix la seva passió pel Barça i projecte pel futur.

Aquest dilluns al vespre les persones voluntàries i col·laboradores de Sí al Futur assistiran a una estrena exclusiva a la Sala 9 dels cinemes Bosque. El dijous 7 de gener, a les 19h i també als cinemes Bosque, hi haurà una estrena exclusiva amb els 150 primers socis i sòcies que s’inscriguin per veure la projecció. Després del documental els assistents el podran comentar personalment amb Víctor Font.

La inscripció es pot fer mitjançant el web de Sí al Futur. I a partir de dijous a les 20h el documental estarà a disposició de tot el públic al mateix web.

El documentalista

Martí Genís i Bardolet ha estat l’autor del documental. Muntador i realitzador freelance, principalment en el camp del documental i el reportatge, va fundar l’any 2012 la productora Pospotime. Martí Genís ha seguit Víctor Font i l’equip de Sí al Futur aquests últims anys per documentar el projecte.