Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

Més de 100 barcelonistes van participar ahir vespre, per mitjà de la plataforma Zoom, a la primera videoconferència en castellà de presentació de Sí al futur, el projecte que lidera Víctor Font i que vol oferir una proposta nova a les sòcies i socis del FC Barcelona quan es convoquin eleccions a la presidència del Club. Amb l’objectiu de satisfer les nombroses peticions de barcelonistes que segueixen el projecte i s’expressen en castellà, Víctor Font va explicar ahir en aquest idioma els eixos principals del projecte en una conversa amb el periodista Antoni Bassas, qui va guiar i moderar la presentació. Després d’aquesta conversa inicial, Font va atendre les preguntes i opinions expressades pels barcelonistes que hi van participar durant gairebé una hora.

Guatemala, Equador, Xile, Mèxic, Colòmbia, Kosovo, França, així com Burgos, Valladolid, Zamora, Segovia, León, Ponferrada, Móstoles i Bilbao són alguns dels punts geogràfics des d’on es va seguir la trobada amb Font. Una preocupació que va destacar al torn de preguntes va ser la proximitat dels esportistes del Club quan es desplacen per competir. Maria Inés Fernández, per exemple, va preguntar com solucionar aquest aspecte. Víctor Font va explicar que “lògicament els esportistes estan concentrats en la seva feina, però ha de ser possible que, en acabar el partit, saludin a l’afició que s’ha desplaçat i demostrin proximitat”.

Mitjans com l’Ara s’han fet ressò de la presentació: “Xavi serà la pedra angular del Barça els pròxims 10 anys”

Vols participar a la propera trobada?

Després de l’exitosa rebuda que han tingut les quatre trobades telemàtiques organitzades, Sí al futur ja està preparant la propera pel mes de juliol. Segueix-nos a les xarxes socials i mitjançant el web per estar al corrent de la pròxima data.