Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

Més de 500 barcelonistes ja han participat a les trobades telemàtiques de Sí al futur, el projecte que lidera Víctor Font i que vol oferir una proposta nova a les sòcies i socis del FC Barcelona quan es convoquin eleccions a la presidència del Club. Després de la gran rebuda de la primera trobada en línia, que es va fer el 8 de maig, amb la presència de més de 200 seguidors, i la del 22 de maig, amb 150 seguidors més, ahir vespre, 150 barcelonistes van tornar a fer ple en aquesta nova presentació.

D’inici, Víctor Font va explicar els eixos principals del projecte en una conversa amb el periodista Antoni Bassas, que va moderar i dirigir l’acte. Seguidament, es va obrir un torn de preguntes per als assistents a la trobada, on es va tractar l’actualitat esportiva blaugrana, presidida per la tornada imminent de la competició, així com també els aspectes del Club que més interessaven els participants. Durant gairebé una hora tots els assistents que van voler van poder preguntar per diferents aspectes del projecte esportiu, econòmic o social que impulsa Sí al futur.

Així, per exemple, la polèmica sobre el no-retorn de la part dels abonaments no consumits aquesta temporada a causa del COVID-19 va centrar part de l’atenció dels assistents a la sessió. Font va assegurar que en aquest tema la Junta ha tingut poca flexibilitat, comprensió i transparència a l’hora de gestionar-ho. Javier Polo i Marc Sabaté es van interessar per conèixer la proposta de Sí al futur per atendre la llista d’espera de socis sense abonament al Camp Nou. Víctor Font va explicar el projecte que preveu fomentar l’assistència dels socis en lloc de promoure l’alliberament del seient. Àngels Oró va voler saber si Víctor Font és partidari d’una junta paritària. “Absolutament sí, malgrat les dificultats que plantegen les limitacions estatutàries, sobretot en forma d’avals i antiguitat”.

Mitjans com L’Esportiu de Catalunya se n’han fet ressò – Víctor Font: “Ens hem assegurat poder comptar amb Xavi”

¿Quieres participar en el próximo encuentro telemático con Víctor Font?

Debido a la gran respuesta que ha encontrado la iniciativa, Sí al futur ya tiene listo un nuevo encuentro telemático con Víctor Font. Será íntegramente en castellano, atendiendo a las numerosas peticiones de barcelonistas que se expresan en este idioma. La sesión será el próximo viernes 12 de junio, a las 19 horas, también via Zoom, con la participación de Antoni Bassas como moderador. Las inscripciones se han abierto a las 12 del mediodía del sábado 6 de junio en la web www.sialfutur.cat. Si conoces barcelonistas, especialmente socias y socios que quieran participar, aquí tienes el enlace para la inscripción.

Las plazas son limitadas y la invitación es personal e intransferible. Las socias y socios del FC Barcelona tendrán prioridad