ON PUC ENTREGAR LA MEVA SIGNATURA? Et recollim la signatura a casa! Truca'ns al 93 606 70 71
BUSCA EL TEU PUNT DE RECOLLIDA MÉS PROPER

Per què un nou referèndum?

11 desembre 2019
Per què un nou referèndum?

1.- El projecte ha passat d'un cost de 600 milions d'euros a 685 en aquest moment i ningú no pot descartar que s'acabi encarint molt més.

  • Quin serà el cost real del projecte?

 

2.- El canvi de pressupost ha obligat a modificar substancialment el model de finançament que havia aprovat la massa social en el referèndum del 2014: 200 milions de recursos propis, 200 milions de crèdit i 200 milions amb la venda del cognom de l'estadi.

  • Quin serà el nou model de finançament del projecte?

 

3.- Malgrat la falta de transparència, diferents informacions apunten que el deute del Club és molt superior als 220 milions d'euros que la pròpia Junta Directiva actual s'havia marcat com a límit màxim d'endeutament per a poder començar les obres de l'Espai Barça.

  • Estem posant en risc la viabilitat econòmica del Club i el model de propietat actual?

 

4.- El projecte guanyador del concurs per la reforma del Camp Nou ha canviat d'arquitectes sense cap explicació per part del Club. S'ha substituït Joan Pascual i Ramon Ausió Arquitectes per la firma b720 Fermín Vázquez Arquitectos, un dels despatxos que va participar al concurs però no va resultar elegit. No se sap si aquesta substitució ha suposat modificacions substancials del projecte respecte al que va guanyar el concurs de principis de 2016.

  • Per què s'ha fet aquest canvi d'arquitectes i no s'ha explicat?
  • Per què s'ha adjudicat el projecte a un arquitecte que va concursar però no va resultar elegit pel jurat?
  • Hi ha hagut modificacions substancials del projecte guanyador?

 

5.- Probablement es concretarà una xifra superior als 200 milions d'euros de pressupost que ha d'aportar al projecte la comercialització dels naming rights de l'Espai Barça, però a hores d'ara no s'ha concretat cap acord.

  • Quina és la situació actual?