#sialfutur
Sí al futur - Víctor Font

Sí al futur ajorna l’acte de presentació del projecte que s’havia de fer a Bellcaire d’Empordà a causa de la COVID-19

21 juliol 2020
Sí al futur ajorna l’acte de presentació del projecte que s’havia de fer a Bellcaire d’Empordà a causa de la COVID-19

Davant l’evolució de la pandèmia i per tal de garantir la seguretat de tothom, Sí al futur, el projecte que lidera Víctor Font i que té l’objectiu d’oferir una proposta nova a les sòcies i socis del FC Barcelona quan es convoquin les properes eleccions a la presidència del Club, ha decidit ajornar l’acte de presentació que tenia previst fer el divendres 24 de juliol a Bellcaire d’Empordà.

Si la situació sanitària ho permet, l’acte es farà a finals de setembre. Després estan previstes més presentacions a Andorra i Mallorca a l’octubre, i a les Terres de Lleida al novembre.

Abans de la pandèmia, Sí al futur ja havia organitzat actes de presentació amb públic. El primer va ser a l’Auditori AXA de Barcelona, davant de 600 persones, el gener de 2019. Posteriorment va fer actes de presentació a Granollers, Sant Cugat del Vallès, Vic, a la cerveseria Conesa Beer de Barcelona i a Mataró, on s’hi va celebrar el darrer acte abans de la pandèmia, el dia 2 de març de 2020.

Presentacions virtuals durant el confinament

Mentre ha durat el confinament, Víctor Font ha explicat el projecte que encapçala a través de trobades virtuals amb socis i sòcies. Avui mateix s’ha fet una nova trobada amb la participació de més de 90 socis.

D’inici, Víctor Font ha explicat els eixos principals del projecte en una conversa amb el periodista Antoni Bassas, que ha moderat i dirigit l’acte. Seguidament, s’ha obert un torn de preguntes pels assistents a la trobada, on s’ha tractat l’actualitat esportiva blaugrana, així com també els aspectes del Club que més interessaven als participants. Durant gairebé una hora tots els assistents que han volgut han pogut preguntar per diferents aspectes del projecte esportiu, econòmic o social que impulsa Sí al futur.

Si sumem la d’avui, gairebé 800 barcelonistes han participat ja en alguna d’aquestes trobades telemàtiques de Sí al futur. Després de la gran rebuda de la primera trobada online, que es va fer el 8 de maig, amb la presència de més de 200 seguidors, i la del 22 de maig, amb 150 seguidors més, 150 barcelonistes van tornar a fer ple en la que es va fer el 12 de juny. Finalment, 150 barcelonistes més van participar a la que es va fer el 21 de juny.

Hi vols participar?

Després de la d’avui, les trobades virtuals es reprendran durant el mes de setembre i s’anunciaran oportunament. Si coneixes barcelonistes, especialment sòcies i socis, que vulguin participar a la propera trobada que es farà al setembre, aquí tens l’enllaç perquè ja facin la seva inscripció.

Les places són limitades i la invitació és personal i intransferible. Les sòcies i socis del FC Barcelona tenen prioritat per inscriure’s.

 

Deixa un comentari

Segueix tota l'actualitat de
cross