ON PUC ENTREGAR LA MEVA SIGNATURA? Et recollim la signatura a casa! Truca'ns al 93 606 70 71
BUSCA EL TEU PUNT DE RECOLLIDA MÉS PROPER

Comença la recollida de signatures!

23 desembre 2020
Comença la recollida de signatures!

Aquest matí de dimecres, 23 de desembre, Sí al Futur ha recollit les paperetes a l’OAB (Oficina d’Atenció al Barcelonista) per demanar les signatures necessàries perquè Víctor Font es converteixi en candidat oficial a les eleccions a la presidència del FC Barcelona.

El projecte necessita el suport de 2.257 signatures i, des d’avui mateix, ja pots venir a la nostra seu de campanya per entregar-nos la teva signatura. Hi serem de dilluns a diumenge de 9 a 21hEls dies 24 i 31 de desembre tindrem obert de 9 a 15h, encara que la seu romandrà tancada els dies 25 i 26 de desembre i l’1 i el 6 de gener.

Recorda que per signar només cal que portis una fotocòpia del DNI (per davant i per darrere) i que ensenyis el teu carnet de soci (son vàlids tant el del 2020 com el nou del 2021). El termini de recollida de signatures ha començat avui i acabarà el dilluns 11 de gener. Els tres dies posteriors es validaran les signatures recollides i el dijous 14 de gener hi haurà la proclamació oficial de les candidatures que participaran a les eleccions del 24 de gener. 

Des de Sí al Futur volem comptar amb el teu suport i per això hem preparat una gran xarxa de punts de recollida de signatures als quals et pots dirigir per entregar-nos el teu aval. Aquí podràs buscar els punts de recollida que hi ha més a prop teu.