ON PUC ENTREGAR LA MEVA SIGNATURA? Et recollim la signatura a casa! Truca'ns al 93 606 70 71
BUSCA EL TEU PUNT DE RECOLLIDA MÉS PROPER

Sí al futur demana que Eric Garcia s’incorpori al Barça en aquest mercat d’hivern

27 gener 2021
Sí al futur demana que Eric Garcia s’incorpori al Barça en aquest mercat d’hivern

Sí al futur vol que el Barça faci efectiu el fitxatge d’Eric Garcia aquest mes, abans no tanqui el mercat d’hivern, en comptes d’esperar al mes de juny, tal com va decidir ahir la Comissió Gestora. Víctor Font defensa que per aspirar a guanyar els títols de la temporada actual convé tenir la plantilla més competitiva possible i que, segons Ronald Koeman i l’estructura esportiva de Sí al futur, la incorporació ara del jugador és fonamental.  

En la reunió que es va celebrar el dimecres 20 de gener a les oficines del Club, Ronald Koeman va expressar la necessitat d’incorporar un central davant el cúmul de lesionats que afecten aquesta posició. Per aquest motiu, Víctor Font ha realitzat les gestions necessàries per fer viable l’arribada del central català durant la finestra de fitxatges del mercat d’hivern. Garcia, de 20 anys i format a La Masia, és actualment jugador del Manchester City, i està cridat a formar part de la columna vertebral del Barça del futur.

Per Víctor Font, les condicions econòmiques de la incorporació d’Eric Garcia són molt assumibles tot i la delicada situació econòmica del Club. Segons les converses mantingudes els darrers dies amb el Manchester City, el club anglès estaria disposat a vendre el jugador ara a un cost de tres milions fixes més variables, quantitats que el City estaria disposat a no començar a percebre fins l’any que ve. A més, el jugador podria renunciar al seu salari fins al mes de juny amb l’objectiu de poder jugar, com més aviat millor, el màxim de partits d’aquesta temporada. Abans de juny de 2021, els comptes del Club només haurien d’assumir uns 230.000 euros corresponents a l’amortització del seu fitxatge.

En aquestes condicions, Sí al futur demana la Junta Gestora del Club que faci efectiva la incorporació del jugador abans que no tanqui el mercat d’hivern, aquest dilluns 1 de febrer a les zero hores.