Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

Tots els barcelonistes de les Illes Balears que ho desitgin podran conèixer de primera mà el projecte Sí al futur en un acte de presentació que es farà el dissabte 28 de març de 2020, a les 12 del migdia, a la seu de la Penya Barcelonista Els Tamarells (Carrer dels Horts, 50), a Felanitx, Mallorca. Víctor Font presentarà el projecte que lidera i que té l’objectiu d’oferir una proposta nova a les sòcies i socis del FC Barcelona quan es convoquin les properes eleccions a la presidència del Club en una conversa amb el periodista Antoni Bassas. Aquest setè acte de presentació serà el primer que s’organitza fora del territori català.

No serà necessari reservar plaça per assistir-hi, tan sols presentar-se a la PB Els Tamarells a partir de les 11:30h, quan s’obriran les portes de la seu. Els assistents a l’acte podran seure mentre hi hagi lloc. Aquesta Penya va néixer l’any 2002 a Portocolom, un nucli costaner que pertany al municipi de Felanitx, i actualment compta amb uns 1.500 penyistes, fet que la converteix en la segona penya barcelonista més nombrosa d’arreu del món.

Durant la presentació, Víctor Font desgranarà els eixos principals del projecte i aprofundirà, no només en els temes que presideixen l’actualitat blaugrana, sinó també en tots aquells punts que pretén impulsar per fer possible el Barça del futur, quan Messi i la millor generació de futbolistes de la història ja no siguin a la gespa. Una vegada acabada aquesta conversa inicial, els assistents a la presentació podran preguntar tots els dubtes que tinguin, donar opinions i aportar iniciatives per tal de fer créixer i millorar el projecte.

Per a més informació, podeu contactar amb info@sialfutur.cat.