ON PUC ENTREGAR LA MEVA SIGNATURA? Et recollim la signatura a casa! Truca'ns al 93 606 70 71
BUSCA EL TEU PUNT DE RECOLLIDA MÉS PROPER

Sí al futur inaugura la seva seu a l’Olivia Balmes Hotel de Barcelona

10 desembre 2020
Sí al futur inaugura la seva seu a l’Olivia Balmes Hotel de Barcelona

Aquesta és la seu de Sí al futur: Vídeo Tour

La seu electoral de Sí al futur ja és una realitat. Situada a l’Olivia Balmes Hotel (carrer Balmes 117, cantonada amb Provença, Barcelona), disposa de 500 m2 i està dividida en dues zones. Una per atendre als socis i sòcies i on se centralitzarà la recollida de signatures necessàries per passar el tall i convertir Víctor Font en candidat oficial a la presidència del FC Barcelona.

L’altra zona de la seu servirà per als treballs interns de la candidatura, així com per a fer-hi presentacions i diferents actes.

Des d’avui dijous 10 de desembre, la seu restarà oberta al públic tots els dies de la setmana, de 9h a 21h ininterrompudament.

Coneix els racons de la seu: Fotogaleria

La roda de premsa d’aquest matí ha servit també per presentar la imatge gràfica de la campanya electoral de Sí al futur i la sintonia que acompanyarà tots els actes que celebri. L’autor del single és David Ros, cantant i compositor badaloní amb una llarga trajectòria a la indústria musical, que l’ha creat i cedit desinteressadament com a mostra de suport al projecte que lidera Víctor Font.

Aquí podeu veure la imatge gràfica de la candidatura: