ON PUC ENTREGAR LA MEVA SIGNATURA? Et recollim la signatura a casa! Truca'ns al 93 606 70 71
BUSCA EL TEU PUNT DE RECOLLIDA MÉS PROPER

Sí al futur lliura al FC Barcelona 4.710 signatures de suport a Víctor Font

11 gener 2021
Sí al futur lliura al FC Barcelona 4.710 signatures de suport a Víctor Font

Aquesta tarda, a les 20h, Víctor Font portarà a l’Auditori 1899 del FC Barcelona les 4.710 butlletes de suport que Sí al futur ha rebut durant el període de recollida de signatures a la presidència del FC Barcelona, que va començar el passat 23 de desembre i finalitza avui. Aquestes 4.710 signatures que es lliuraran avui superen de 2.453 les 2.257 necessàries per convertir-se en candidat.

A l’espera que el Club validi les paperetes entregades, el precandidat de Sí al futur, Víctor Font, ha declarat que està molt satisfet pel suport rebut per part de totes les sòcies i socis que li han confiat la signatura: “agraeixo a totes aquelles persones que durant aquests dies han vingut a la seu o han anat un dels més de 200 punts de recollida que teníem per fer-nos confiança i donar-nos el seu suport amb la seva signatura. Gràcies a tots els socis i sòcies per l’escalf i les múltiples mostres d’afecte que ens heu mostrat”. 

Font també ha tingut paraules d’agraïment per a totes aquelles persones voluntàries i col·laboradores que han participat amb Sí al futur perquè aquest procés de recollida hagi sigut tot un èxit.