Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

La cerveseria Conesa Beer Barcelona (Carrer Casanova, 62) acollirà el proper divendres 31 de gener, a les 19 hores, una nova presentació de Sí al futur, el projecte que encapçala Víctor Font i que vol oferir una proposta nova a les sòcies i els socis del FC Barcelona quan es convoquin eleccions a la presidència del Club.

Un centenar de barcelonistes podran presenciar la conversa entre Víctor Font i el periodista Antoni Bassas, autor de Construïm junts el Barça del futur, un llibre que explica detalladament el projecte. Per assistir a la presentació és imprescindible reservar trucant al 93 453 06 86 o al 617 25 28 67 o escrivint a conesabeerbarcelona@gmail.com, ja que serà un acte amb places limitades. Tots els assistents a l’acte podran intervenir per fer preguntes o expressar opinions un cop acabada la conversa inicial entre Víctor Font i Antoni Bassas.

Aquest serà el cinquè acte públic del projecte, el qual coincideix, justament, amb el primer aniversari de la primera presentació pública de Sí al futur a l’auditori Axa de Barcelona, celebrada el 31 de gener de 2019, amb l’assistència de 600 barcelonistes. Després d’aquesta presentació i també de les de Granollers i Sant Cugat, l’últim acte públic va ser a Vic, el darrer 19 de desembre. La propera presentació del projecte serà el divendres 28 de febrer a Mataró, a les 19 hores, a l’Ateneu de la Fundació Iluro.