Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

A partir d’avui, cada dilluns i cada dijous de la setmana trobareu noves preguntes a “El termòmetre” de Sí al futur. Per a aquells que encara no ho conegueu, “El termòmetre” és una aplicació web on els culers podreu donar la vostra opinió sobre els temes més candents del moment del FC Barcelona, tant pel que fa al primer equip de futbol com a les seccions del Club.

Tots aquells que hi participeu entrareu en el sorteig de 5 exemplars de Construïm junts el Barça del futur, el llibre que el periodista Antoni Bassas ha escrit sobre Víctor Font i Sí al futur, el projecte que vol oferir una proposta nova a les sòcies i socis del FC Barcelona quan es convoquin les properes eleccions a la presidència del Club.

El dia 19 de desembre, a les 12 del migdia, es farà el sorteig dels 5 llibres, sorteig que podreu seguir en directe des del compte d’Instagram de Sí al futur (@sialfutur). Els afortunats rebran un mail amb les instruccions sobre com recollir el llibre. En el primer sorteig que vam realitzar el passat 31 de juliol, els guanyadors van ser: Jordi Pérez, Miki Fernández, Alexandre Giménez, Vincent Pourreau i David Tepes.

Avui comencem amb la no arribada de Neymar. Què penses?

Estigueu atents cada dilluns i cada dijous i no us oblideu de compartir aquest termòmetre amb els vostres amics i familiars culers!