Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

Vols fer com ells?

 

Una desena de socis del FC Barcelona es van reunir dijous passat amb Víctor Font per conèixer en profunditat i debatre el projecte de Sí al futur, la iniciativa que vol oferir una proposta nova a les sòcies i socis del FC Barcelona quan es convoquin eleccions a la presidència del Club.

Tal com es va comprometre Font, la reunió es va fer amb un nombre reduït d’aquells socis que més han contribuït, de moment, que altres socis es registrin al web del projecte (www.sialfutur.cat). Estar registrat al web permet estar informat de totes les novetats del projecte, consultar-ne tota la documentació disponible, comunicar-se directament amb els responsables de la iniciativa i ajudar-la a créixer i fer-la millor.

La reunió, que va durar poc més d’una hora, va consistir, sobretot, en un col·loqui on es van intercanviar idees, propostes, preguntes i opinions que ajudaran a enriquir i millorar el projecte de Sí al futur.

Aquestes reunions, que s’aniran repetint periòdicament en petits grups de socis que més ajudin a fer créixer la llista de registres al web del projecte, se sumen a les presentacions públiques que Sí al futur i Víctor Font han començat a fer pel territori després del primer acte que es va celebrar el 31 de gener a l’auditori AXA de les Corts, a Barcelona, i el que posteriorment es va fer al Casino de Granollers el 26 de març passat. Aviat, durant el mes de juny, es farà un nou acte de presentació a Sant Cugat del Vallès.

Tu també pots fer com aquests socis que es van reunir amb Víctor Font i així podràs participar ben aviat en futures trobades reduïdes com la de dijous passat.

¿Com ho pots fer perquè altres socis que coneixes es registrin al web, se sumin a la iniciativa i tu puguis venir a una de les pròximes reunions que s’organitzin?

 

Primer de tot, t’has de registrar (si encara no ho has fet) a www.sialfutur.cat.

En el mail de benvinguda, un cop t’hagis registrat, se’t proporcionarà un codi i un enllaç personal i intransferible que podràs passar als teus amics socis per aconseguir que també s’inscriguin. D’aquesta manera podem saber que els nous registrats ho són per iniciativa teva.

També ho pots fer a través de les newsletters que enviem periòdicament, com aquesta mateixa. A l’inici d’aquests enviaments hi ha un enllaç que pots compartir per whatsapp amb els teus amics i aconseguir que ells també es registrin.

D’aquesta manera, com més amics i companys socis del Club es registrin, de part teva, a la iniciativa, més probabilitats tindràs d’assistir a alguna de les pròximes reunions reduïdes que s’aniran repetint per conèixer personalment a Víctor Font i Sí al futur, el projecte que lidera.