Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

Una desena de socis es va reunir dimecres passat amb Víctor Font per a compartir el projecte de Sí al futur en profunditat. Al llarg de la reunió, de gairebé dues hores de durada, aquests socis van expressar opinions sobre el projecte i Font va tenir l’oportunitat d’escoltar-los i conèixer de primera mà què n’opinen, a més de rebre idees i propostes per a enriquir-lo.

Sí al futur considera que els socis, a part de ser els propietaris del Club, han de sentir i percebre que ho són. Un dels punts clau de la revolució que el projecte proposa en el model de governança passa per millorar el model de representativitat del soci en el Club, que actualment se centra de manera gairebé exclusiva en l’Assemblea de Compromissaris.

La de dimecres passat és la tercera reunió que Víctor Font ha mantingut aquest any amb un grup reduït de socis i les continuarà fent de manera periòdica. Si ets soci i vols participar en alguna de les que es faran durant el darrer quadrimestre d’aquest 2019, pots enviar-nos un correu electrònic a info@sialfutur.cat. Pots venir sol o també demanar una plaça per a algun altra sòcia o soci que coneguis i que també hi vulgui participar. Només heu d’indicar en el correu el nom complet, l’adreça de correu electrònic i el telèfon de cadascú.

Per ordre d’inscripció us anirem avisant, amb temps suficient, de la data de la reunió que us puguem oferir. Tingueu present que són reunions de grups molt reduïts i que potser el temps d’espera s’allarga una mica.

Continuem construint junts el Barça del futur!