Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

 

Víctor Font s’ha reunit amb una cinquantena més de socis i sòcies al llarg d’aquest mes de febrer per a conversar sobre el projecte de Sí al futur en profunditat i també per a debatre sobre el Barça dels propers anys, quan Messi i la millor generació de futbolistes de la història ja no siguin a la gespa. La primera trobada es va celebrar el divendres 14 de febrer i va ser la desena trobada de Font amb grups reduïts de socis, mentre que la darrera es va fer ahir divendres, dia 28.

Al llarg de les dues reunions, d’unes dues hores de durada, aquests socis i sòcies han pogut escoltar directament de Víctor Font els eixos principals del projecte de Sí al futur i, a la vegada, Font ha tingut l’oportunitat d’escoltar-los i conèixer les seves opinions, rebre propostes per a fer créixer el projecte i contestar tots els seus dubtes.

El projecte de Sí al futur aposta perquè els socis sentin i percebin, de veritat, que són els propietaris del Barça, ja que actualment el model de representativitat del soci en el Club se centra de manera gairebé exclusiva en l’Assemblea de Compromissaris. Un dels punts clau que el projecte proposa és el de revolucionar el model de governament. Sí al futur defensa que tots els socis tenen veu i que escoltar-los és la millor manera d’entendre i gestionar el Barça.

Us agradaria assistir a la següent trobada?

Si sou socis o sòcies i voleu participar en alguna de les trobades que es faran durant aquest 2020, podeu enviar-nos un correu electrònic a info@sialfutur.cat. Podeu venir sols o també demanar una plaça per a algun acompanyant que conegueu i sapigueu que hi vulgui participar. Només haureu d’indicar el nom complet, l’adreça de correu electrònic i el número de telèfon de cadascú.

Us anirem avisant per ordre d’inscripció, amb temps suficient, de la data de la reunió que us puguem oferir. Estigueu atents al correu! Tingueu present que són reunions de grups molt reduïts i que potser el temps d’espera s’allargarà una mica.

Seguim construint junts el Barça del futur!