Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

Víctor Font s’ha reunit aquest dimarts, 3 de desembre, amb una vintena més de socis per a compartir el projecte de Sí al futur en profunditat i parlar del Barça del futur. Al llarg de la reunió, de dues hores de durada, aquests socis han expressat opinions sobre el projecte i Font ha tingut l’oportunitat d’escoltar-los i conèixer de primera mà què n’opinen, a més de rebre idees i propostes per a enriquir-lo. La de dimarts va ser la  setena reunió que Víctor Font ha mantingut aquest any amb un grup reduït de socis i les continuarà fent de manera periòdica.

 

Vols participar en la següent trobada?

Si ets soci i vols participar en alguna de les trobades que es faran durant el primer trimestre de 2020, pots enviar-nos un correu electrònic a info@sialfutur.cat. Pots venir sol o també demanar una plaça per a alguna altra sòcia o soci que coneguis i que també hi vulgui participar. Només heu d’indicar en el correu el nom complet, l’adreça de correu electrònic i el telèfon de cadascú.

Per ordre d’inscripció us anirem avisant, amb temps suficient, de la data de la reunió que us puguem oferir. Tingueu present que són reunions de grups molt reduïts i que potser el temps d’espera s’allargui una mica.

Continuem construint junts el Barça del futur!