Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

 

Víctor Font s’ha reunit amb una quarantena més de socis durant aquest mes de gener per a conversar sobre el projecte de Sí al futur en profunditat i debatre sobre el Barça dels pròxims anys.

Al llarg de la reunions, d’unes dues hores de durada, aquests socis i sòcies han pogut escoltar directament de Víctor Font el contingut del projecte de Sí al futur i, a la vegada, Font ha tingut l’oportunitat d’escoltar-los i conèixer de primera mà què n’opinen, a més de rebre iniciatives i propostes per a fer créixer el projecte.

Sí al futur aposta perquè els socis, a part de ser els propietaris del Club, sentin i percebin que ho són. Un dels punts clau que el projecte proposa en el model de governament passa per millorar el model de representativitat del soci en el Club, que actualment se centra de manera gairebé exclusiva en l’Assemblea de Compromissaris. Tots els socis tenen veu i escoltar-los és la millor forma d’entendre i gestionar el Barça.

Us agradaria assistir a la següent trobada?

Si sou socis o sòcies i voleu participar en alguna de les trobades que es faran durant aquest 2020, podeu enviar-nos un correu electrònic a info@sialfutur.cat. Podeu venir sols o també demanar una plaça per a algun acompanyant que coneixeu i sapigueu que hi vulgui participar. Només haureu d’indicar el nom complet, l’adreça de correu electrònic i el telèfon de cadascú.

Per ordre d’inscripció us anirem avisant, amb temps suficient, de la data de la reunió que us puguem oferir. Tingueu present que són reunions de grups molt reduïts i que potser el temps d’espera s’allargarà una mica.

Continuem construint junts el Barça del futur!