Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

Víctor Font va presentar ahir a la tarda, 10 de febrer, a la mítica Penya Barcelonista Anguera Sí al futur, el projecte que lidera i que té l’objectiu d’oferir una proposta nova a les sòcies i socis del FC Barcelona quan es convoquin les properes eleccions a la presidència del Club. Entre els nombrosos penyistes assistents a l’acte, hi havia destacats barcelonistes com ara Josep Maria Minguella. Tots ells van escoltar la presentació de Víctor Font i, posteriorment, van participar en un diàleg que va servir per aprofundir en les propostes del projecte, aclarir dubtes i escoltar les seves opinions.

Acabada la presentació, Font va veure el Betis-Barça acompanyat pel president de la Penya Anguera, Joan Tito Bertran, membres de la seva junta directiva i els nombrosos penyistes que acostumen a veure els partits del Barça a la seva seu social. El partit va acabar amb un 2-3 pels blaugranes, amb gols de De Jong, Busquets i Lenglet, un resultat que col·loca el Barça a 3 punts del Madrid, que va líder.

La Penya Barcelonista Anguera és una entitat esportiva fundada el 1957 i porta el nom del mític Papi Anguera, responsable del material del primer equip de futbol del Barça durant més de 30 anys. La Penya Barcelonista Anguera té més de 570 socis, 480 jugadors i 34 equips de futbol. Està considerada un referent en el futbol formatiu català.

Aquí tens un recull de les millors fotografies: