ON PUC ENTREGAR LA MEVA SIGNATURA? Et recollim la signatura a casa! Truca'ns al 93 606 70 71
BUSCA EL TEU PUNT DE RECOLLIDA MÉS PROPER

Víctor Font presentarà el projecte Sí al futur a Vic en una conversa amb Antoni Bassas aquest dijous, a l'edifici El Sucre

16 desembre 2019
Víctor Font presentarà el projecte Sí al futur a Vic en una conversa amb Antoni Bassas aquest dijous, a l'edifici El Sucre

Sí al futur, el projecte que vol oferir una proposta nova a les sòcies i socis del FC Barcelona quan es convoquin les properes eleccions a la presidència del Club, projecte que lidera Víctor Font, es presentarà a Vic el dijous, 19 de desembre de 2019, a les 19:30 hores, a l'edifici El Sucre (Carrer de l'historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5). Aquesta serà la quarta presentació pública del projecte després de la de Barcelona, el 31 de gener passat, la de Granollers, que es va fer el darrer 26 de març, i la de Sant Cugat del Vallès, celebrada l’11 de juny passat. La següent després de la de Vic serà a Mataró, cap al febrer del 2020.

Per assistir-hi no caldrà reservar cap entrada, sinó simplement presentar-se a l'edifici El Sucre a partir de les 19:00 hores, moment que s’obriran les portes del recinte. A mesura que els assistents arribin, podran seure mentre hi hagi lloc.

Abans d'entrar a la sala Marià Vila d'Abadal, on es farà l'acte i amb capacitat per a unes 250 persones, el públic assistent es podrà fotografiar al costat d'una reproducció exacta del trofeu de la Champions, i de dues samarretes autèntiques de dues figures del barcelonisme, una de Johan Cruyff i una altra de José Ramón Alexanko. Les dues samarretes les ha cedit per a l’ocasió el col·leccionista Miquel Tejero.

La samarreta de Cruyff que estarà exposada és la que va portar al VI Trofeu Ciutat de Mallorca contra el FK Austria Wien (25/08/1974).

La samarreta d'Alexanko és la que va lluir a la final de la Champions, a Wembley, el 20 de maig de 1992, davant la Sampdoria.

Els assistents que vulguin conèixer més a fons Víctor Font i el projecte de Sí al futur també podran comprar el llibre que n'ha escrit el periodista Antoni Bassas i que porta per títol Construïm junts el Barça del futur, publicat en català per l'editorial Columna. La llibreria vigatana ¨Mater¨ instal·larà un punt de venda del llibre just al costat de l'entrada de la sala.

Durant l’acte, Víctor Font donarà a conèixer el projecte que encapçala per governar el Barça en una conversa precisament amb el periodista Antoni Bassas i explicarà com Sí al futur s’imagina el Barça del 2030. Acabada la conversa inicial, els participants a l’acte podran formular preguntes a Víctor Font, per resoldre els seus dubtes i les seves inquietuds sobre el projecte.

 

Consulta també aquí les entrevistes que li han fet a Víctor Font aquests dies amb motiu de la presentació de Sí al futur a Vic:

Entrevista a El 9 TV

Entrevista a Canal Taronja Osona i Moianès

Entrevista a TVOSONA