ON PUC ENTREGAR LA MEVA SIGNATURA? Et recollim la signatura a casa! Truca'ns al 93 606 70 71
BUSCA EL TEU PUNT DE RECOLLIDA MÉS PROPER

Víctor Font s’ha trobat amb més de 500 barcelonistes durant el mes de novembre per a parlar sobre el Barça del futur

21 novembre 2020
Víctor Font s’ha trobat amb més de 500 barcelonistes durant el mes de novembre per a parlar sobre el Barça del futur

Reviu aquí la trobada d’ahir

Víctor Font s’ha trobat virtualment amb més de 500 barcelonistes durant aquest mes de novembre per a parlar sobre el projecte de Sí al futur en profunditat i debatre sobre el Barça dels propers anys. A més de les trobades virtuals dels dilluns 2 i 9 de novembre, ahir vespre es va celebrar la darrera, mitjançant l’aplicació Zoom, que va comptar amb la participació d’uns 130 culers més interessats en el projecte.

Al llarg de les trobades virtuals, d’una hora i mitja de durada, aquests barcelonistes han pogut escoltar directament de Víctor Font el contingut del projecte de Sí al futur, en una conversa amb el periodista Antoni Bassasi, a la vegada, han pogut manifestar opinions, compartir totes les inquietuds que tinguessin sobre el projecte i suggerir iniciatives i propostes per fer-lo créixer.  

Sí al futur entén que tots els seguidors del Barça, especialment els socis i sòcies, tenen veu, i escoltar-los és la millor manera d’entendre i gestionar el Barça.


Vols formar part de la propera trobada virtual? Ens veiem el dimecres 9 de desembre a les 19:30h!

Sí al futur ja té a punt una nova trobada virtual amb Víctor Font. Serà el dimecres 9 de desembre, a les 19:30 hores, també via Zoom, amb la participació d’Antoni Bassas com a moderador. Si coneixes barcelonistes, especialment sòcies i socis, que hi vulguin participar, aquí tens l’enllaç per a la inscripció.

Les places són limitades i la invitació és personal i intransferible. Les sòcies i socis del FC Barcelona tindran prioritat a la inscripció.