Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

Ens agradaria comptar amb la teva col·laboració per a recollir el màxim nombre possible de signatures de socis i sòcies del FC Barcelona per a introduir un punt a la propera Assemblea de Socis Compromissaris del dia 6 d’octubre a favor del vot electrònic al Club. ¿Ens vols ajudar fent-te voluntari?

A continuació t’expliquem com ho pots fer:

1- Recollint signatures el dia 11 de setembre.

Coincidint amb la Diada, són molts els socis i sòcies del FC Barcelona, d’arreu de Catalunya, que es troben a Barcelona. Aquesta serà una bona ocasió per explicar-los aquesta iniciativa i, si ho volen, donar-nos la seva signatura.

Si ens vols ajudar aquest dia vine a la seu de Sí al futur (Diagonal 399, 4rt, 1a) els dies 9 o 10 de setembre en horari d’oficina (10-14h i 16-20h). Et donarem una gorra i una samarreta i t’explicarem què has de fer.

La recollida de signatures serà el dia 11 de setembre entre les 12 del migdia i les 18h.

 

2- Fes-te voluntari el dia de partit.

Només tenim 3 setmanes per recollir les gairebé 3.300 signatures que ens permetran portar aquest punt a l’Odre del Dia de la propera Assemblea de Socis Compromissaris. Els dies 14 i 24 de setembre el Barça juga al Camp Nou. Aquests dos dies seran claus per informar els socis i sòcies d’aquesta iniciativa perquè s’hi adhereixin amb la seva signatura. Necessitem 150 voluntaris cada dia de partit perquè ens puguin ajudar a recollir firmes de socis, les dues hores prèvies a l’inici del partit.

Si ens vols donar un cop de mà, omple el següent formulari i et contactarem per explicar-te per com has de fer per convertir-te en voluntari de Sí al vot electrònic:

powered by Typeform