Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

Els més de 150 barcelonistes que havien reservat plaça per seguir ahir vespre la segona presentació telemàtica de Sí al futur, el projecte que lidera Víctor Font i que vol oferir una proposta nova a les sòcies i socis del FC Barcelona quan es convoquin eleccions a la presidència del Club, van ser fidels a la cita. Després de la gran rebuda de la primera trobada en línia, que s’havia fet el 8 de maig, ahir vespre, 150 barcelonistes més van tornar a fer ple en aquesta nova presentació.

D’inici, Víctor Font va explicar els eixos principals del projecte en una conversa amb el periodista Antoni Bassas, qui va moderar i dirigir l’acte. Seguidament, durant gairebé una hora, tots els assistents que van voler van poder preguntar per diferents aspectes del projecte esportiu, econòmic o social que impulsa Sí al futur.

Així, per exemple, un assistent amb el nom d’usuari Tomàs va preguntar si l’Espai Barça tiraria endavant o no quan el projecte de Sí al futur guanyés les eleccions previstes per a l’estiu del 2021. Víctor Font es va lamentar, una vegada més, de la falta de transparència per part de la Junta Directiva a l’hora d’explicar la situació exacta del projecte. “L’Espai Barça era una necessitat el 2014, quan es va fer el referèndum. Ara és una urgència, però aquesta no pot posar en risc ni la viabilitat econòmica del Club ni la capacitat per competir”. Xavier Boixeda, un altre dels assistents, va preguntar per la capacitat de generar nous ingressos, Albert Buyé, per les possibilitats d’èxit de la candidatura i Francesc Beired va preguntar per la idea que té el projecte per les Penyes, entre d’altres qüestions.

Mitjans com El Nacional se n’han fet ressò: “Font descarta una candidatura conjunta amb Laporta i es mulla sobre el procés”

Vols formar part de la propera trobada telemàtica?

En veure la gran resposta que ha tingut la iniciativa, Sí al futur ja té a punt una nova trobada telemàtica amb Víctor Font. Serà el divendres 5 de juny, a les 19 hores, també via Zoom, amb la participació d’Antoni Bassas com a moderador. Si coneixes barcelonistes, especialment sòcies i socis, que hi vulguin participar, aquí tens l’enllaç per a la inscripció.

Les places són limitades i la invitació és personal i intransferible. Les sòcies i socis del FC Barcelona tindran prioritat a la inscripció. La trobada es farà en català, tot i que es preveu que properament se’n faci una en castellà.