ON PUC ENTREGAR LA MEVA SIGNATURA? Et recollim la signatura a casa! Truca'ns al 93 606 70 71
BUSCA EL TEU PUNT DE RECOLLIDA MÉS PROPER

Víctor Font

Soci del Futbol Club Barcelona #67.970
Candidat de Sí al futur a la presidència del Barça

Des de l'agost del 2013 ha anat construint i liderant un projecte capaç de fer un nou Barça possible, innovador i ambiciós. Un projecte que s’ha fet escoltant les idees de tot el barcelonisme i que està liderat per un equip de persones amb talent que fins ara han viscut al marge del govern del Club. 

Víctor Font (Granollers, 1972) és empresari del sector de les telecomunicacions, continguts i tecnologia. És cofundador del diari “Ara”.

Vídeo Descobreix Víctor Font

Antoni Bassas

Soci del Futbol Club Barcelona #71.311
Número 2 de Sí al futur

Es proposa com a alt executiu del Club, vinculat al gabinet de Presidència i membre actiu en la gestió de les àrees de Relacions Institucionals, de Comunicació i de la Fundació.

Antoni Bassas (Barcelona, 1961) és periodista amb una llarga trajectòria culer en les retransmissions del Barça amb Joaquim Maria Puyal i el programa del Centenari “Aquest any, Cent!” de TV3. Va ser director d’”El matí de Catalunya Ràdio” i corresponsal als Estats Units. És cofundador del diari "Ara".

Vídeo de la presentació d'Antoni Bassas

Toni Nadal

Soci del Futbol Club Barcelona #63.964
Membre del Consell Directiu

Incorporat a l’àrea esportiva del projecte que lidera Víctor Font, és oncle i exentrenador del tenista mallorquí Rafel Nadal i germà de l’exfutbolista del Barça Miquel Àngel Nadal.

Toni Nadal (Manacor, 1961) és expert en gestió de l’adversitat, valors i superació. Ha estat guardonat amb la medalla de bronze de la Reial Ordre del Mèrit Esportiu 2007 i és Premi Jaume II per la seva tasca com a entrenador, educador, formador i inspirador dels èxits de Rafel Nadal.

Vídeo de la presentació de Toni Nadal

Ramon Cugat

Soci del Futbol Club Barcelona #18.905
Membre del Consell Directiu

Proposat com part de la Junta Directiva, contribuirà a la presa de decisions estratègiques que aquesta adopti en l’àmbit mèdic del Club, així com a la nova àrea de psicologia i comportament.

Ramon Cugat (L’Aldea, 1950) és Doctor especialista en cirurgia ortopèdica i traumatologia de reconegut prestigi internacional en el camp de la medicina esportiva, pioner en operacions d'artroscòpia.

Vídeo de la presentació de Ramon Cugat

Joana Barbany i Freixa

Sòcia del Futbol Club Barcelona #92.031
Membre del Consell Directiu

Proposada com a membre del Consell Directiu, Barbany aportarà la seva experiència i coneixement en l’àmbit digital i s’ocuparà de la normalització de la presència de la dona als diferents estaments del Club.

Joana Barbany (Barcelona,1973) és Directora General de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, on ha liderat l’impuls de polítiques d’incorporació de la dona al sector tecnològic.

Vídeo de presentació de Joana Barbany

Mª Teresa Andreu

Sòcia del Futbol Club Barcelona #37.304
Membre del Consell Directiu

Proposada com a membre del Consell Directiu, Andreu aportarà la seva experiència i coneixement a l’àrea esportiva i de relacions institucionals del Club.

Mª Teresa Andreu (Barcelona,1952) és una de les pioneres del futbol femení del Barça. Va ser presidenta de la Comissió de Futbol Femení de la Federació Catalana de Futbol i de la Federació Espanyola i membre de la UEFA en el Comitè de Futbol Femení.

Vídeo de presentació de Mª Teresa Andreu

Annamari Basora

Sòcia del Futbol Club Barcelona #125.091
Membre del Consell Directiu

Proposada com a membre del Consell Directiu, Basora aportarà la seva experiència i coneixement en l’àmbit social i institucional del Club.

Annamari Basora (Manresa,1961) és directora de comunicació i patrocinis de La Vanguardia, encarregada dels acords amb les institucions i entitats més representatives del sector cultural, econòmic i esportiu.

Vídeo de presentació d'Annamari Basora

Carolina Fabregat

Sòcia del Futbol Club Barcelona #70.844
Membre del Consell Directiu

Proposada com a membre del Consell Directiu, Fabregat s’especialitzarà en l’àmbit econòmic del Club.

Carolina Fabregat (Barcelona, 1987) es dedica a l’emprenedoria, la gestió de patrimoni i start-ups. A més, és sòcia fundadora i directora de Food Haven.

Vídeo de presentació de Carolina Fabregat

Maria José Balañá

Sòcia del Futbol Club Barcelona #76.624
Membre del Consell Directiu

Proposada com a membre del Consell Directiu, Balañá aportarà la seva experiència com a empresària i tindrà especial incidència en l’àmbit social i institucional del Club.

Maria José Balañá (Barcelona, 1957) és la responsable del sector de l’entreteniment dins el Grup Balañá. Especialitzada en el camp dels grans concerts, va ser qui va incorporar a l’empresa l’obertura dels teatres i la informatització de la venda d'entrades.

Vídeo de presentació de Maria José Balañá

Xavier Carbonell

Soci del Futbol Club Barcelona #97.552
Membre del Consell Directiu

Proposat com a membre del Consell Directiu, Carbonell aportarà el seu coneixement en l'àmbit econòmic i empresarial del Club.

Xavier Carbonell (Barcelona, 1970), metge i empresari de formació, és l'actual CEO del Grup Palex des de 2007. Director executiu amb gran experiència en la indústria de l'instrumental mèdic, està especialitzat en gestió del canvi, màrqueting, biotecnologia i salut.

Vídeo de presentació de Xavier Carbonell

Iñaki Ecenarro

Soci del Futbol Club Barcelona #85.968
Membre del Consell Directiu

Proposat com a membre del Consell Directiu, Ecenarro aportarà el seu coneixement de l'àmbit econòmic, empresarial i de les noves tecnologies al Club.

Iñaki Ecenarro Iturrioz (Errenteria, 1973) és emprenedor i inversor en empreses tecnològiques. A més, és fundador de l'empresa Trovit, una referència en el món de les start-ups.

Vídeo de presentació d'Iñaki Ecenarro

Oscar Pierre

Soci del Futbol Club Barcelona #58.434
Membre del Consell Directiu

Proposat com a membre del Consell Directiu, Pierre aportarà la seva experiència en l'àmbit econòmic i empresarial del Club.

Oscar Pierre Miquel (Barcelona, 1992) és enginyer aeroespacial. A més, és el fundador i director general de Glovo, empresa creada a Barcelona des de 2016 i present a més de 20 països.

Vídeo de presentació d'Oscar Pierre

Manel Sarasa

Soci del Futbol Club Barcelona #81.480
Membre del Consell Directiu

Proposat com a membre del Consell Directiu, Sarasa aportarà el seu coneixement en l'àmbit de l'estratègia i tindrà especial incidència en l'àrea econòmica i digital del Club.

Manel Sarasa i Serra (Girona, 1971) és enginyer industrial i emprenedor en sèrie. Actualment és el cofundador i director general de Wine is Social.

Vídeo de la presentació de Manel Sarasa

Joaquim Uriach

Soci del Futbol Club Barcelona #9.430
Membre del Consell Directiu

Proposat com a membre del Consell Directiu, Uriach aportarà la seva experiència en l'àmbit econòmic i institucional del Club.

Joaquim Uriach Torelló (Barcelona, 1966) va treballar inicialment com a advocat penalista econòmic. Posteriorment, va entrar a l’empresa familiar, Laboratoris Uriach, com a advocat fins a arribar a la responsabilitat actual de President del Consell d’Administració del grup farmacèutic.

 

Vídeo de presentació de Joaquim Uriach

Luis de Val

Soci del Futbol Club Barcelona #41.480
Membre del Consell Directiu

Proposat com a membre del Consell Directiu, de Val aportarà coneixement en l'àmbit audiovisual, de l'entreteniment i de les xarxes socials.

Luis de Val Mínguez (Barcelona, 1979) és fundador i CEO de YouPlanet. Expert en l'àmbit de la producció i la distribució d’obres audiovisuals i entreteniment, ha participat en la producció de 21 pel·lícules i 4 sèries, incloent “El Truco del Manco”, “Tokarev”, “Herois” o “Vosotros sois mi película”.

Vídeo de presentació de Luis de Val

José Manuel Villanueva

Soci del Futbol Club Barcelona #36.622
Membre del Consell Directiu

Proposat com a membre del Consell Directiu, Villanueva aportarà la seva experiència en l'àmbit econòmic i digital del Club.

José Manuel Villanueva Villalba (Barcelona, 1976) és cofundador de Privalia, empresa catalana de moda en línia, i cofundador i coCEO de la constructora sostenible 011h.

Vídeo de presentació de José Manuel Villanueva

Juli López

Soci del Futbol Club Barcelona #123.758
Director General d'Esports

Proposat com alt executiu del Club, en el càrrec de Director General d'Esports, López serà l'enllaç entre el Consell Directiu i cadascuna de les estructures esportives.

Juli López Segú (Granollers, 1969) va ser futbolista professional durant 11 anys, format a la Masia. Llicenciat en Ciències Empresarials i amb un Màster per ESADE, porta 21 anys treballant com a executiu en l’àmbit de la Direcció Comercial.

 

Vídeo de presentació de Juli López

Marc Duch

Soci del Futbol Club Barcelona #84.283
Comissionat de l'Àrea Social

Proposat com a executiu del Club, encarregat de l’Àrea Social, Duch serà l’enllaç entre el Club i els diferents grups d’opinió que conviuen dins el barcelonisme i contribuirà a la modernització, democratització i transformació del FC Barcelona en el seu vessant social.

Marc Duch Riu (Barcelona, 1982) és assessor fiscal de professió i fundador i president de l’Associació Manifest Blaugrana, on ha destacat els últims anys pel seu compromís amb el Club des de l’activisme social i ha esdevingut la veu de centenars de socis.

Vídeo de presentació de Marc Duch

Antoni Rovira

Soci del Futbol Club Barcelona #40.705
Comissionat del moviment penyístic i associatiu

Proposat com a executiu del Club, encarregat de les Penyes i el teixit associatiu, Rovira serà qui enfortirà i vetllarà per les Penyes i tot el que significa el moviment penyístic i les altres associacions del món barcelonista, com les penyes esportives, el Casal de l’Avi o l’Agrupació d'exjugadors, entre d’altres.

Antoni Rovira (Barcelona, 1960) és empresari del sector del marxandatge i el regal publicitari i promocional des de fa 21 anys.

Vídeo de presentació d'Antoni Rovira

Víctor Font

Soci del Futbol Club Barcelona 72.609
Des del maig del 2015 ha anat construint i liderant un projecte capaç de fer un nou Barça possible, innovador i ambiciós. Un projecte que s’ha gestat escoltant les idees de tot el barcelonisme i que està liderat per un equip de persones amb talent que fins ara han viscut al marge del govern del Club.

Víctor Font (Granollers, 1972) és empresari del sector de les telecomunicacions, continguts i tecnologia. És cofundador del diari “Ara”.
Properament
“Tenim davant nostre un repte ineludible, no gens fàcil però clarament apassionant. Ens posem a disposició de tots aquells barcelonistes que puguin contribuir a afrontar aquest repte amb les màximes garanties d’èxit. Junts construirem el Barça del futur.
T’hi esperem!”