Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

Ahir al vespre 200 barcelonistes van participar via Zoom a la primera videoconferència de presentació de Sí al futur, el projecte que lidera Víctor Font i que vol oferir una proposta nova a les sòcies i socis del FC Barcelona quan es convoquin eleccions a la presidència del Club. El COVID19 ha provocat una situació excepcional en les nostres vides i Sí al futur hi ha respost amb una proposta excepcional que ha tingut una magnífica acollida. Víctor Font va explicar els eixos principals del projecte en una conversa amb el periodista Antoni Bassas, que va guiar i moderar la presentació. Posteriorment, Font va atendre les preguntes i opinions expressades pels barcelonistes que hi van participar.

A més de tractar l’actualitat esportiva, presidida per l’afectació del Coronavirus al Barça, es van abordar altres temes, com ara la revolució necessària en el model de gestió del Club per tal de millorar la presa de decisions, basada en la cerca de talent; la preocupació pel finançament de l’Espai Barça, o la introducció del vot electrònic.

Mitjans com el diari Sport se n’han fet ressò: Víctor Font: “Xavi será la piedra angular de nuestro proyecto deportivo”.

Vols participar a la propera trobada?

Després de l’exitosa rebuda que va tenir la iniciativa, Sí al futur ja té a punt una nova trobada telemàtica amb Víctor Font. Serà novament via Zoom el divendres 22 de maig, a les 19 hores, amb la conducció d’Antoni Bassas. Si coneixes barcelonistes, especialment sòcies i socis, que hi vulguin participar, digue’ls que es poden inscriure en aquest enllaç.

Les places són limitades, i la invitació és personal i intransferible. Les sòcies i socis del FC Barcelona tindran prioritat a la inscripció.