#sialfutur
Sí al futur - Víctor Font

Sí al futur es presenta a tots els barcelonistes del Principat d’Andorra el dijous 8 d’octubre

28 setembre 2020
Sí al futur es presenta a tots els barcelonistes del Principat d’Andorra el dijous 8 d’octubre

La Sala Polivalent Prat del Roure d’Escaldes d’Engordany acollirà el dijous 8 d’octubre el primer acte de presentació presencial de Sí al futur després de sis mesos, a causa de la pandèmia. Víctor Font desgranarà, en una conversa amb Antoni Bassas, els eixos principals del projecte que lidera i que té l’objectiu d’oferir una proposta nova a les sòcies i socis del FC Barcelona quan es convoquin les properes eleccions a la presidència del Club. Un cop acabada aquesta conversa inicial, els participants a l’acte podran formular-li preguntes o donar opinions per tal de resoldre els seus dubtes i les seves inquietuds sobre el projecte.

La presentació començarà a dos quarts de vuit del vespre i tindrà una durada d’aproximadament una hora i mitja. Per assistir-hi no caldrà reservar plaça, l’entrada és lliure. L’aforament, però, serà limitat per poder complir amb totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries: ús obligatori de la mascareta, respectar la distància mínima de seguretat i rentar-se les mans amb desinfectant abans d’entrar al recinte.

Abans de la pandèmia del coronavirus, Sí al futur ja havia organitzat actes de presentació amb públic. El primer va ser a l’Auditori AXA de Barcelona, davant de 600 persones, el gener de 2019. Posteriorment va fer actes de presentació a Granollers, Sant Cugat del Vallès, Vic, a la cerveseria Conesa Beer de Barcelona i a Mataró, on s’hi va celebrar el darrer acte abans de la pandèmia, el dia 2 de març de 2020.

Després de la represa dels actes presencials, ara al Principat d’Andorra, Sí al futur té previstes presentacions a Felanitx (Mallorca), Alcarràs / Terres de Lleida i a Bellcaire d’Empordà, presentacions que va caldre anul·lar arran de l’afectació de la pandèmia. No obstant això, s’intentaran reprogramar tan bon punt la situació sanitària ho permeti.

Per a més informació podeu contactar amb info@sialfutur.cat

 

Deixa un comentari

Segueix tota l'actualitat de
cross