#sialfutur
Sí al futur - Víctor Font

Sí al futur recull signatures per donar suport a la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva Junta

01 setembre 2020
Sí al futur recull signatures per donar suport a la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva Junta

Sí al futur ha decidit donar suport actiu a la moció de censura impulsada per diversos grups barcelonistes contra el president Josep Maria Bartomeu i la seva Junta Directiva.

Des del seu naixement, Sí al futur ha mostrat respecte als terminis del mandat presidencial i ha evitat recórrer a la moció de censura, malgrat les diferències amb l’actual Junta Directiva. Aquest posicionament ha canviat recentment arran de l’esfondrament del primer equip de futbol masculí a Lisboa, en l’eliminatòria amb el Bayern de Munic, i del posterior anunci de sortida del Club de Leo Messi així com la forma en què s’està duent a terme.

La nit de la derrota a Lisboa, Sí al futur va demanar la dimissió immediata de Bartomeu i de tota la Junta Directiva amb la consegüent convocatòria d’eleccions a la presidència el més aviat possible. Dies després, Sí al futur va advertir que, si Bartomeu i la resta de directius no feien aquest pas, recorreria a l’únic instrument legal possible per forçar-ne la marxa: la moció de censura.

En coherència amb aquest plantejament, Sí al futur ha decidit donar suport actiu a la moció ja engegada per contribuir al seu èxit. En un context de pandèmia, no és un objectiu fàcil per les dificultats que presenta, com ara una legislació draconiana perquè la moció no avanci, un termini breu de temps per recollir les signatures i una regulació anacrònica i onerosa. Malgrat aquestes traves, no queda cap més sortida que la moció de censura si es vol expressar de forma pràctica la indignació cap a Josep Maria Bartomeu i a la resta de la Junta Directiva per la situació crítica que viu el Club en els àmbits esportiu, econòmic i institucional.

La moció de censura comença a comptar a partir d’avui, dimarts 1 de setembre. Segons el Club, abans del 17 de setembre caldrà haver recollit 16.520 signatures de socis i sòcies perquè la moció de censura pugui tirar endavant.

Com donar la teva signatura

Sí al futur s’ha compromès a recollir signatures de suport a la moció de censura. Els estatuts del FC Barcelona obliguen a utilitzar únicament les butlletes que el Club ha emès per a aquesta moció. Això fa necessari que tots els socis que vulguin signar a favor de la moció passin a recollir i emplenar les butlletes corresponents a:

Sí al futur -  Avinguda Diagonal 399, 4t, 1a // 08008 Barcelona

Es pot recollir el full i/o venir a entregar la signatura de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores. El divendres 11 de setembre és festiu.

  • És imprescindible portar una fotocòpia de les dues cares del DNI del soci que vol signar. També cal portar el carnet de soci, però no en cal una fotocòpia.
  • També hi ha altres punts de recollida de signatures. Els pots consultar a https://www.mocio2020.cat/
  • El dia límit per entregar les signatures és el dimecres 16 de setembre.
  • Es permetrà als socis recollir fulls oficials per aconseguir signatures d’altres socis sempre que es comprometin a entregar-les en el termini establert en algun dels punts de recollida.

Per a més informació, pots consultar la web https://www.mocio2020.cat/

Actualment, ja portem 7.500 signatures recollides. La Plataforma Més que una Moció ha fet oficial el primer recompte. El pots trobar aquí.

 

Deixa un comentari

Segueix tota l'actualitat de
cross