Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

Sí al futur, el projecte liderat per Víctor Font que té l’objectiu d’oferir una proposta nova a les sòcies i socis del FC Barcelona quan es convoquin les properes eleccions a la presidència del Club, ha organitzat una trobada telemàtica per aquest divendres, 8 de maig de 2020, a les 7 de la tarda. Es tracta d’una trobada per videoconferència per mitjà de l’aplicació Zoom que durarà aproximadament una hora i mitja.

Per participar en aquest acte de presentació del projecte, només caldrà accedir a aquest enllaç i inscriure’s. Un cop t’hagis inscrit, rebràs un correu de confirmació de la inscripció sempre que quedin places disponibles, ja que s’ha de tenir en compte que hi haurà places limitades. Els socis i sòcies del FC Barcelona tindran preferència a l’hora d’inscriure’s. Abans del divendres, els inscrits rebran un correu amb l’enllaç per connectar-se a aquesta trobada telemàtica. La invitació és personal i intransferible.

Com en totes les presentacions presencials que s’han anat fent per tot Catalunya, Víctor Font explicarà el projecte que encapçala en una conversa amb el periodista Antoni Bassas, que serà l’encarregat de conduir i presentar l’acte. A més, també parlarà de com Sí al futur pretén fer possible el Barça del 2030, quan Messi i la millor generació de futbolistes de la història blaugrana ja no siguin a la gespa, i també de tot el que envolta l’actualitat blaugrana. Un cop acabada la conversa inicial, s’obrirà un torn de preguntes per tal que tots aquells participants que ho vulguin puguin resoldre els seus dubtes i les seves inquietuds sobre el projecte.

Es preveu fer mes trobades telemàtiques pròximament.