Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

Sí al futur, el projecte que vol oferir una proposta nova a les sòcies i socis del FC Barcelona quan es convoquin les properes eleccions a la presidència del Club i que lidera Víctor Font, es presentarà a Sant Cugat del Vallès, el dimarts 11 de juny de 2019, a les 19:00 hores, al vestíbul del Teatre-Auditori. Aquesta serà la tercera presentació pública del projecte després de la de Barcelona, el 31 de gener passat, i la de Granollers, que es va fer el darrer 26 de març.

Uns 200 barcelonistes podran seguir l’acte en directe. Per assistir-hi no caldrà reservar cap entrada, sinó simplement presentar-se al vestíbul de l’Auditori a partir de les 18:30 hores, moment que s’obriran les portes del recinte. A mesura que els assistents arribin, podran seure mentre hi hagi lloc.

Durant l’acte, Víctor Font donarà a conèixer el projecte que encapçala per governar el Barça en una conversa amb el periodista Antoni Bassas i explicarà com Sí al futur s’imagina el Barça del 2030. Els participants a l’acte podran formular preguntes a Víctor Font.

11 de juny de 2018

Víctor Font, que l’11 de juny passat va anunciar públicament que posava el projecte de Sí al futur a disposició de totes les sòcies i socis del FC Barcelona quan es convoquin les properes eleccions a la presidència del Club, ja va manifestar que ¨durant la propera dècada, el Barça haurà d’afrontar el relleu de la millor generació de futbolistes de la història del Club i encarar el repte que suposa la competència econòmica amb clubs propietat de magnats i estats. Tot això en un entorn on la tecnologia està transformant acceleradament el món en què vivim. Si volem seguir competint al màxim nivell i mantenir la propietat del Club en mans dels socis, cal un projecte innovador i ambiciós, liderat per un equip de persones amb talent que fins ara hagin viscut al marge del govern del Club¨.

El 31 de gener passat, a l’Auditori AXA de Barcelona, Víctor Font va fer la primera presentació pública del projecte que encapçala davant més de 600 barcelonistes. El 26 de març passat va fer el primer acte fora de Barcelona, a Granollers, la seva ciutat natal, amb l’assistència de 300 barcelonistes.

 

Víctor Font als mitjans de comunicació de Sant Cugat del Vallès

 

Amb motiu de la presentació del projecte Sí al futur que Víctor Font farà al vestíbul de l’Auditori de Sant Cugat del Vallès, el proper 11 de juny, a les 19 hores, el pre-candidat a la presidència del FC Barcelona, ha concedit dues entrevistes a dos dels mitjans locals, el Tot Sant Cugat i a Qgat.cat. Són aquestes:

Llegeix l’entrevista de Tot Sant Cugat aqui.

Escolta i llegeix l’entrevista de Qgat.cat aqui.

 

Sabies que….

La vida a Sant Cugat és indestriable de la proximitat de la serra de Collserola, una barrera natural que separa aquesta vila de Barcelona, i que es fa especialment visible a través dels seus dos puntals, el Tibidabo i Sant Pere Màrtir. De fet, part del massís pertany al municipi santcugatenc, cosa que permet gaudir de racons de natura profunda impensables per a una localitat tan propera a la gran ciutat. Els boscos de Collserola no són en absolut aliens a la història del Barça perquè precisament a un petit nucli de la serra, a Vallvidrera, el club blaugrana hi havia fet moltes concentracions abans de partits importants. I entre aquestes estades trobem una de les anècdotes més insòlites de la història de l’entitat. El cas és que el gener de 1981 l’equip entrenat per Helenio Herrera havia passat la nit prèvia a un derbi contra l’Español a un hotel de Vallvidrera. Quan es va fer l’hora de baixar cap a la ciutat, una nevada inoportuna va deixar les carreteres impracticables. Era impossible sortir d’allà i l’hora del partit s’atansava. Fins que algú va pensar que l’única sortida de la ratera era ni més ni menys que el transport públic. Per sorprenent que ens pugui semblar avui en dia, els jugadors es van dirigir corre-cuita cap a l’estació del funicular dels Ferrocarrils de la Generalitat que hi ha al centre de Vallvidrera, van pujar a un dels combois barrejats entre passatgers i van fer tot el trajecte fins a la part alta de Barcelona. Un cop allà, tren fins a la Bonanova i més corredisses per arribar a peu a l’estadi Sarrià, on van entrar entre mirades d’estupefacció dels espectadors que encara estaven accedint al recinte. Una imatge de fa no pas tant, però que avui ens sembla d’un altre món.