ON PUC ENTREGAR LA MEVA SIGNATURA? Et recollim la signatura a casa! Truca'ns al 93 606 70 71
BUSCA EL TEU PUNT DE RECOLLIDA MÉS PROPER

El projecte de Sí al futur interessa als barcelonistes de la comarca d'Osona

20 desembre 2019
El projecte de Sí al futur interessa als barcelonistes de la comarca d'Osona

Vic, 20 de desembre.- Gairebé un centenar de barcelonistes de la comarca d'Osona van anar ahir a la sala Marià Vila d'Abadal, de l’edifici El Sucre de Vic, per viure la presentació de Sí al futur, el projecte que encapçala Víctor Font i que vol oferir una proposta nova a les sòcies i socis del FC Barcelona quan es convoquin eleccions a la presidència del Club. En una conversa amb el periodista Antoni Bassas, Font va desgranar els eixos principals del projecte i posteriorment va atendre les preguntes que li va adreçar el públic assistent.

Al marge de l'actualitat esportiva, presidida pel Clásico del dia abans, la revolució necessària en el model de gestió del Club; el canvi que cal en el model de negoci per tal d’incrementar els ingressos i millorar l’estat financer de l’entitat; la reestructuració necessària, basada en la cerca de talent, per a millorar la presa de decisions; i la preocupació per les dificultats a l’hora de construir l’Espai Barça, són alguns dels temes que es van abordar a l'acte de presentació.

Abans d’entrar a la sala Marià Vila d’Abadal, el públic assistent es va poder fotografiar al costat d’una reproducció exacta del trofeu de la Champions, i de dues samarretes autèntiques de dues figures del barcelonisme, una de Johan Cruyff i una altra de José Ramón Alexanko. La samarreta de Cruyff és la que va portar al VI Trofeu Ciutat de Mallorca contra el FK Austria Wien (25/08/1974). La samarreta d’Alexanko és la que va lluir a la final de la Champions, a Wembley, el 20 de maig de 1992, davant la Sampdoria. Les dues samarretes les ha cedit per a l’ocasió el col·leccionista Miquel Tejero.

Al finalitzar l’acte, els assistents que volien conèixer més a fons Víctor Font i el projecte de Sí al futur van poder comprar el llibre que n’ha escrit el periodista Antoni Bassas i que porta per títol Construïm junts el Barça del futur, publicat en català per l’editorial Columna. La llibreria vigatana Mater ho va fer possible instal·lant un punt de venda del llibre.

Aquesta va ser la quarta presentació pública del projecte després de la de Barcelona, el 31 de gener passat, la de Granollers, que es va fer el darrer 26 de març, i la de Sant Cugat del Vallès, celebrada l’11 de juny passat. La següent serà a Mataró, al febrer del 2020.

 

Mira què han dit els mitjans de comunicació sobre la presentació de Sí al futur a Vic: 

Entrevista a El 9 TV

Entrevista a Canal Taronja Osona i Moianès

Entrevista a TVOSONA