Segueix tota l'actualitat de #sialfutur
CAT | ENG | ESP

 

Una cinquantena de penyistes van assistir dimecres passat, 4 de desembre, al sopar tertúlia amb Víctor Font que va organitzar la Penya Blaugrana d’Igualada per clausurar el seu 60è aniversari. Font va poder conèixer de més a prop una de les penyes blaugranes més nombrosa i amb més història.

L’acte va ser una oportunitat per poder explicar el projecte que encapçala i parlar amb els penyistes assistents sobre el Barça del futur. Font va respondre als dubtes i les inquietuds dels assistents, a més de rebre propostes per al projecte.

La vetllada, que es va celebrar al Casal Popular d’Igualada, va acabar amb un intercanvi d’obsequis. El president de la Penya Blaugrana d’Igualada, Toni Claramunt, va lliurar a Víctor Font una placa de record  i ell va correspondre amb l’obsequi d’un exemplar dedicat del llibre Construïm junts el Barça del futur, que ha escrit l’Antoni Bassas sobre el projecte de Sí al futur, i que ha editat Columna Edicions.

Aquest és el primer acte oficial que Víctor Font ha celebrat al voltant d’una penya. L’objectiu és intensificar el contacte i el coneixement mutu entre el projecte de Sí al futur i tot el moviment penyístic blaugrana.