ON PUC ENTREGAR LA MEVA SIGNATURA? Et recollim la signatura a casa! Truca'ns al 93 606 70 71
BUSCA EL TEU PUNT DE RECOLLIDA MÉS PROPER

Sí al futur demana que el Club celebri les eleccions el més aviat possible, però assegurant que tots els socis i sòcies podran exercir el seu dret a vot

14 gener 2021
Sí al futur demana que el Club celebri les eleccions el més aviat possible, però assegurant que tots els socis i sòcies podran exercir el seu dret a vot

Sí al futur vol que les pròximes eleccions a la presidència del FC Barcelona se celebrin el més aviat possible, comptin amb la màxima participació i que, per tant, el club organitzi els comicis amb les màximes garanties sanitàries pels socis i sòcies que han d’exercir el seu dret a vot.

Sí al futur ha treballat des de fa temps perquè les eleccions se celebressin com més aviat millor. Per això va comprometre’s amb la moció de censura i va aportar-hi més de tres mil signatures. Igualment, la candidatura de Víctor Font va impulsar l’adopció del vot electrònic en l’Assemblea de Compromissaris de 2019 i, l’11 de novembre de 2020, va enviar una carta al president la Comissió Gestora, Carles Tusquets, demanant que treballés per incorporar el vot electrònic i el vot per correu en aquestes eleccions per afavorir-ne la màxima participació, atenent la delicadíssima situació sanitària que travessa el nostre país.


El des d’avui candidat Víctor Font considera que aquests són els comicis més importants de la història recent del Club per la delicada situació en la que es troba, especialment en la vesant econòmica, i que per això és molt important que el màxim número de socis i sòcies triïn el nou president.

Les noves mesures i restriccions sanitàries dictades avui mateix pel PROCICAT, entre les quals es manté el confinament municipal fins el diumenge dia 24, data inicialment prevista pels comicis, Sí al futur creu que no són les òptimes per celebrar les eleccions garantint la màxima participació ja que els socis de fora de Barcelona que no tinguin seu electoral al seu municipi no podrien votar sense infringir les restriccions. A més, cal tenir en compte que més de 40.000 socis amb dret a vot tenen més de 60 anys, són població de risc, i poden acabar quedant-se a casa en comptes d’anar a les urnes.


Aquesta posició la traslladarà Víctor Font demà divendres al president de la Comissió Gestora, Carles Tusquets, durant la reunió que aquest ha convocat amb els tres candidats oficials a la presidència. Font aportarà un informe jurídic que avala aquesta opinió.

Agraïment pel suport rebut

Aquesta tarda el FC Barcelona ha fet públic que Víctor Font ha passat el tall de signatures de suport i que, per tant, ja és candidat oficial a les eleccions a la presidència del Club.

Les butlletes entregades per Sí al futur han estat validades amb un 94,02% d’acceptació, amb un total de 4.431 suports vàlids. En aquest sentit, Font ha agraït a tots els socis i sòcies, voluntaris i col·laboradors que li han fet costat per superar àmpliament el tall i que avui l’han convertit en candidat oficial.


Des de Sí al futur, també s’agraeix la feina feta amb rigor i compromís per part de la Junta Electoral i tots els empleats del Club durant el procés electoral.