ON PUC ENTREGAR LA MEVA SIGNATURA? Et recollim la signatura a casa! Truca'ns al 93 606 70 71
BUSCA EL TEU PUNT DE RECOLLIDA MÉS PROPER

Sí al futur té el pla per tornar a omplir el Camp Nou de socis i sòcies

11 febrer 2021
Sí al futur té el pla per tornar a omplir el Camp Nou de socis i sòcies

El candidat a la presidència del FC Barcelona, Víctor Font, es marca com a objectiu principal per al proper mandat que es recuperi el vincle dels socis i sòcies amb el Camp Nou per superar el 75-77% d'ocupació cronificada a l'Estadi des de fa més de 10 temporades. Abans de la pandèmia, de mitjana més de 20.000 seients no s'ocupaven els dies de partit. Per capgirar la situació, Sí al futur implementarà polítiques perquè el Camp Nou s’ompli de socis i sòcies novament.

Propostes per als socis i sòcies sense abonament

Les més de 12.000 persones en llista d’espera per obtenir un abonament i la resta de socis i sòcies que no tenen seient al Camp Nou són una prioritat per a Víctor Font. Per això, tindran preferència respecte tercers públics a l’hora de gaudir de l’Estadi. En aquest sentit, els compromisos són:

  • S’assignaran 2.000 abonaments als primers socis i sòcies en llista d’espera a l’inici de la temporada 2021-2022.
  • En paral·lel, s’agilitzarà al màxim l’assignació de seient als socis i sòcies sense abonament en llista d’espera amb un sistema plenament transparent. En total, un mínim de 7.000 socis i sòcies dels 12.000 que esperen actualment un abonament n’obtindran un abans de l’estrena del nou Camp Nou, prevista per al 2025.
  • En tots els partits, inclosos el Clàssic i les eliminatòries de la Lliga de Campions, de mitjana es reservaran 5.000 entrades a preu d’abonament per als actuals socis i sòcies sense seient amb preferència per als inscrits en llista d'espera. El preu serà l’equivalent al cost mitjà d’assistència a un partit en un abonament de la zona on s’assigni l’entrada (cost anual de l’abonament en aquella zona de l’Estadi / 26 partits al Camp Nou aproximadament). L’import oscil·laria entre els 12 euros (3a graderia d’un gol) i els 50 euros (2a graderia de tribuna) de mitjana aproximadament amb les despeses de gestió al marge (actualment és el 10% del cost de l’entrada, IVA inclòs).
  • S’impulsarà un mecanisme de reutilització de seients inactius durant anys per cedir-los als integrants de la llista d’espera per omplir l’Estadi de socis i sòcies. Es calcula que, abans de la pandèmia, hi havia aproximadament un miler d’abonats que no assistien mai al Camp Nou ni alliberaven el seu seient.

Millor preu per als socis i sòcies amb abonament si van a l’Estadi regularment

  • Amb un programa de fidelització, s’incentivarà la seva presència amb un abaratiment del preu anual dels abonaments als socis i a les sòcies que més assisteixin a l’Estadi, al Johan Cruyff i al Palau, entre d’altres promocions.

Més mesures

Sí al futur aplicarà altres iniciatives per omplir les instal·lacions de socis i sòcies i per premiar els que donin suport a l’equip a la graderia i als desplaçaments més sovint:

  • Es consolidarà el passaport infantil amb més entrades a disposició dels nens i les nenes. 
  • Es generaran bonificacions per accedir a l’estadi en família facilitant l’accés a entrades en packs familiars a preus molt assequibles.
  • Els socis (abonats o no) que més assisteixin a l’Estadi cada temporada tindran prioritat en l’obtenció d’entrades per a les finals. Per fer-ho, hi haurà un paquet reservat d’entrades de les finals per als socis que més hagin assistit a l’estadi o que més s’hagin desplaçat acompanyant els diversos equips professionals del Club.
  • S’aprofitaran les noves oportunitats que donarà el nou Camp Nou per impulsar una grada d’animació imponent, ampliar els actuals espais d’animació al Palau i crear-ne de nous a l’Estadi Johan Cruyff.

En paral·lel a aquestes mesures, es treballarà amb els altres clubs acords recíprocs i bilaterals per aconseguir entrades econòmiques per als seguidors que viatgin amb l’equip.